infoblokk jobb fent

Szolgáltatások

Színpadtechnika, színpadfedés

Kül,-és beltérre egyaránt egyedülálló megoldást kínálunk a szórakoztatóipar minden elvárására a világ vezető truss,- és színpadelem gyártóinak eszközeit használva.

Hangtechnika

Kiváló minőségű hangrendszereink és szakképzett munkatársaink segítségével az audio szolgáltatás bármilyen helyszínen és eseményen a lehető legbiztosabb kezekben van.

Fénytechnika

A tökéletes látvány számukra elengedhetetlen, így tervező szoftvereink, fényvezérlőink, intelligens lámpáink, médiaszervereink segítségével valósítjuk meg az Ön által elképzelt látványvilágot.

Vetítéstechnika

A fénytechnika mellett a modernkori rendezvény elképzelhetetlen vetítési felületek nélkül. Ehhez nyújtunk teljes körű tervezési, tartalomgyártási és kivitelezési szolgáltatást professzionális videotechnikai eszközeinkkel.

Installációs technika

Különféle helyszínek komplett hang-fény-vetítéstechnikai-informatikai-digitális tartalomszolgáltató rendszereinek tervezésével, kiépítésével, összehangolásával és üzemeltetésével is foglalkozunk. Referenciáink közé tartozik a győri Audi Aréna, az Olimpiai Sportpark és az Aqua Sportközpont installációs technikája.

Kapcsolat

info@gsound.hu

© G-Sound Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.